Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Nyereményjáték

FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy.
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki 2022. 08.10. 12:00 óráig a posztot megosztja. 

A nyereményjátékban az összes megosztó között kerül kisorsolásra a nyeremény:

1 darab 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, ami a www.perdi.hu webshopban használható fel.

A nyereményjáték 2022.08.10. 12:00 óráig tart. A sorsolás és a nyertes kiértesítése a ugyanezen a napon történik 14:00-kor. 

A nyeremény átvételének feltételei

A nyertest a Facebook-on elérhető nyilvános e-mail címére küldött levélben, Facebook Messengeren, illetve a Facebookon értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Perdi Divat női ruha webáruház nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Perdi Divat női ruha webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Perdi Divat női ruha webáruház Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják, amennyiben arra szükség van.

A Szervező jogai

A Perdi Divat női ruha webáruház kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Perdi Divat női ruha webáruház honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A Perdi Divat női ruha webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Perdi Divat női ruha webáruház számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Perdi Divat női ruha webáruház a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

A nyereményjáték során a Perdi Divat női ruha webáruház nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése, a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségek és szabályok alapján történik.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: perdidivat@gmail.com