Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kik vagyunk mi?

Reni & Barbi - A Perdi Divat Megalkotói: Egyedi Női Ruhák Webshopja

Örömmel jelentjük, hogy egyre többen követnek minket a Perdi Divat webshopon! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk: mi vagyunk Reni és Barbi, a Perdi Divat megalkotói. Célunk egy olyan online ruházati üzlet létrehozása volt, ahol mind a rohanós hétköznapokra, mind pedig az igényesebb kikapcsolódásra szánt alkalmakra megtalálhatjátok a tökéletes ruhákat.

Mielőtt folytatnánk, szeretnénk megemlíteni, hogy mindketten anyukák vagyunk öt gyermekkel, így első kézből tudjuk, hogy mennyire fontosak a kényelmes és praktikus ruhadarabok a mindennapokban. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy időnként szeretnénk kilépni a komfortzónánkból és magabiztosan viselni egy szexi ruhát egy különleges alkalmakkor. Ezért webshopunk kínálata széles skálán mozog, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusának megfelelő ruhákat.

Ruháink nagy része egyméretes, ami azt jelenti, hogy könnyű kiválasztani a megfelelő méretet. Azonban, ha bármilyen kérdésed vagy bizonytalanságod lenne a méretezéssel kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Készséggel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megtalálni a legjobban illeszkedő darabot.

Nagy örömmel közölhetjük, hogy webshopunk folyamatosan fejlődik és bővül. Mindent megteszünk azért, hogy megtaláljuk a legkézenfekvőbb ruhadarabokat számotokra. Ezért szeretnénk meghallgatni a vásárlóink véleményét és kéréseit. Bátran írjatok nekünk üzenetet a webshopban látni kívánt ruhákkal kapcsolatban. Számunkra a ti elégedettségetek a legfontosabb.

Addig is, miközben böngésztök az új darabok között, szeretnénk megköszönni a bizalmatokat és a támogatástokat. Az elégedett vásárlóinkkal töltött pillanatok teszik lehetővé számunkra, hogy álmaink valóra váljanak.

Üdvözlettel:

Reni & Barbi