Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Termék csere/ Visszaküldés

Van lehetőség cserére, melyről érdemes néhány információt tudni:

– Csak teljesen új terméket tudunk cserélni, mely nem koszos, nem sérült és használatlan állapotban van, azaz csak eredeti állapotában CÍMKÉVEL EGYÜTT (nem levágva) tudjuk visszavenni a megrendelt terméket.

Nem a gyártó, illetve a termék hibájából történő visszaküldés esetén,a termék kiszállításakor számlázott szállítási költséget cégünk nem téríti vissza.  A visszatérítés az elállási nyilatkozat mellé csatolt bankszámlaszámra való visszautalással történik. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön hitelt érdemlően nem igazolta, hogy azt kifogástalan állapotban visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldeni, vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

– Méret probléma esetén a Vásárlót terheli a termék visszajuttatási költsége és az újbóli feladási költség is.

– A cserélni kívánt termék nevét, színét, méretét kérjük E-MAILBEN RENDELÉSSZÁM alapján feltüntetni!

– A csomag megérkezésekor feltétlen ellenőrizni fogjuk, hogy a visszaküldött termék sértetlen és használatlan állapotban van-e, amennyiben mindent rendben találunk, az új terméket feladjuk a GLS futárszolgálatnak, melynek előre utalási kézbesítési díja 1.590ft Ft. Plusz költség csak abban az esetben lehetséges, ha értékbeli különbség található a kapott és visszaküldött termék között.

Amennyiben a terméktől való elállást igényli a vásárló:

– Átvételtől számítva 14 naptári nap áll rendelkezésére hogy meggondolja magát és jelezze webáruházunk felé email formájában az elállási szándékát nyilatkozat kitöltésével és visszaküldeni a csomagot! Az elállási nyilatkozatot szíveskedjenek kinyomtatni, kitölteni és a csomaggal együtt visszaküldeni. Csak és kizárólag használatlan, sértetlen állapotban címkéstül(nem levágva) áll módunkban visszavásárolni a terméket/termékeket! A csomag megérkezésekor egy minőség ellenőrzést végzünk és ha rendben találtunk mindent úgy 14 napon belül történik a visszatérítés a megadott név és bankszámlaszámra! 

– A vásárlót terheli a visszajuttatási költség minden esetben! A csomagot csak UTÁNVÉT NÉLKÜL tudjuk átvenni. Szállításra alkalmas állapotban szíveskedjenek becsomagolni a visszaküldeni kívánt terméket/termékeket! (sérülések elkerülése végett, melyre nem vállalunk felelősséget)

Visszaküldési székhely címünk: 2330, Dunaharaszti Bábakalács utca 12.

Sérült, hibás csomag/termék esetén:

Amennyiben hibásan vagy sérülten érkezik meg a csomagja kérjük ne vegye át, a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvre köteles! A visszaküldés egy írásos nyilatkozat kitöltésével történik, melyet a vásárló a futárral együtt tölt ki. Ha sérült csomagot vesznek át, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot!!!

perdidivat@gmail.com

Késedelmes bejelentés esetén, a kártalanítás nehézkessé és adott esetben akár lehetetlenné is válhat!

 

A fürdőruha szettet, bodykat higiéniai okokból nem cseréljük, és nem vesszük vissza, így biztosítva azt, hogy Neked se küldhessünk ki olyat, melyet más már felpróbált. Mi mindig új fehérnemű alsót/bodyt küldünk, olyat, amely egyenesen a gyárból jött ki. Azokat senki nem használta, és nem is próbálta fel.

Ezért kérünk, mindenképp figyelj arra, hogy jó méretet válassz!

Megértésüket Köszönjük!

Kellemes Vásárlást!:)

RENDELÉS LEMONDÁSA: Megrendelt, de lemondani kívánt csomagot haladéktalanul, de legkésőbb a megrendelés napján szíveskedjenek jelezni felénk a perdidivat@gmail.com-ra